Sf Valentin

Posted on 12th May 2013 in Iubire fara margini

Nu ma pot abtine sa nu comentez “minunata” zi a indragostigilor, sau mai pe intelesul multora: “Ballantines day”Lucky-Love

Cu zbarlire de par si cu lamaie langa mine scriu despre aceasta serbare(sarbatoare) de clasa 1 sau chiar de gradinitza:
toti cei care cred ca daca isi arata acum dragostea, sunt geniali sau au facut o fapta buna si astfel li se iarta pacatele; parerea mea este ca trebuie sa fi putin dereglat sa scoti din tine cu aceasta ocazie vorbele minunate pentru el sau ea:
1″esti frumoasa si minunata, si inima eu ti-o doresc”
2″luna si stelele…”…hai ca deja nu mai pot.
Treaba cu daruirea de inima e buna, in cazul in care el/ea devin donori(sper ca e corect) de organe!
Nu inteleg exact de ce iubirea brusc atunci apare? in tot anul zici ca sunt cei mai mari dusmani si cand vine americanismul asta comercial, toti cad intr-o feerie de iubire si nu mai pot unul fara altul?!
Cred ca e de la Soare sau e bautura calde, sucu calde….
Si pe de alta parte, sincer, daca vrei sa fi sincer, cu adevart sincer, sincer iti zic: ia un alcool si bea-l fara rusine, dupa care sincer, ii vei spune ce ai de spus si poti fi chiar sincer!
Acum este timpul sa-ti arati iubirea, ca cel de langa tine sa simta ca-l iubesti! Mai bine nu! Pana acum ce draku ai facut? Ce i-ai aratat?
Poate sunt eu rau, dar iubirea nu i-o arata intr-o zi, nu fi destul de cretin astfel incat sa faci poezii inspirate din manele sau sa le copiezi de pe net;
Intr-o lume oarecum reala, iubirea se simte si se arata atunci cand este momentul, nu se striga pe la radio sau la televizor, sau in cele mai penibile cazuri, faci declaratii intr-o zona publica gen moluri (mall-uri pentru cei putin mai sensibili), stadioane etc.
Incerc sa ma gandesc cum si-ar face generatia emo o declaratie de iubire, dar nu pot 🙂
Iubiti-va mult!
comments: 0 » tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>