Pensiunea Rodica Lunca Visagului

Posted on 14th June 2013 in Diverse

Asezata la 15 km de halta Valea Draganului casa de odihna Rodica va ofera cazare la preturi fara concurenta. Situata in mijlocul naturii acolo unde padurile dese ale muntilor coboara pana la linia serpuita a raului Dragan, Pensiunea Rodica se afla la 100 km distanta fata de Oradea, 80 km distanta de Cluj Napoca si 80 km distanta fata de Zalau; Pensiunea Rodica este asezata la 15 km de halta Valea Draganului, adica exact in inima muntilor Apuseni. Drumurile de acces sunt toate in stare buna. Puteti vizita obiectivele turistice din zona : – Barajul Dragan (7 min. cu masina) – Castelul O. Goga (23 min. cu masina) – Izvoarele Draganului (1 ore cu masina) – Moara Dracului (2 ore cu masina) – Stana de oi de la Tarsa (15 min. cu masina ) – Dealurile si muntii din Masivul Vladeasa. -Targul de la Negreni (30 min. cu masina ) Casa de odihna Rodica va ofera cazare la preturi fara concurenta. Locatia se preteaza pentru grupuri de elevi, studenti, familii de prieteni. Va puteti aproviziona de la ABC-ul din curtea noastra si va puteti prepara meniul zilnic la bucataria casei. Puteti asculata muzica fara a fi deranjati de nimeni ! Si aveti acces gratuit la Internet. La cerere organizam excursii cu microbuzul pensiunii pe o distanta de pana la 100 km pe sens – tarife negociabile. Odata ajuns in “Pensiunea Rodica ” vei avea parte de un tratament special din partea casei, iar dupa aceasta te vei putea relaxa si odihni in camerele confortabile decorate in stil rustic. In sezonul cald va puteti relaxa la marginea apei sau chiar puteti sa va balaciti in apa cristalina a raului Dragan care curge prin spatele pensiunii. Va rugam sa pastrati curatenia si bunurile din folosinta. Daca iubiti linistea si muntele aici le gasiti ! Mai multe detalii la telefon. Va asteptam cu mult drag!

Casa se preteaza pentru grupuri de elevi, studenti, familii de prieteni.

Va puteti aproviziona de la Abc din curtea noastra si va puteti prepara meniul zilnic la bucataria casei. Puteti asculata muzica fara a fi deranjati de nimeni.

La cerere organizam excursii cu microbuzul pensiunii pe o distanta de pana la 100 km pe sens – tarife negociabile.

Va rugam sa pastrati curatenia si bunurile din folosinta.

Mai multe detalii la telefon.

Va asteptam cu drag!

 

Locatie Pensiunea Rodica Latitudine: 46.828425
Longitudine: 22.768778
Persoana contact Gui Florian, Gui Cati, Gui Radu
Telefon 0746.476.701 sau 0740.610.673 sau 0264.255.807
Adresa Lunca Visagului, nr 19, Cluj
Email contact@pensiunearodica.ro
comments: 0 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>